Vásárlási feltételek

A megrendelések leadása a claudiodessidebrecen.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.claudiodessidebrecen.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a Vevők részére.
A megrendeléshez a Vevőnek meg kell adnia nevét, szállítási címet, telefonszámot, e-mail címet a termék kosárba helyezését követően.

A Vevő nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Amennyiben a Vevő tévedésből vagy téves tartalommal küldi meg a szerződés megkötésére irányuló nyilatkozatát (hibás adatokat adott meg a rendelés leadása során), kérheti a Szolgáltatót az adatok módosítására és/vagy javítására az [email protected] email címen.

Lehetséges fizetési módok: előreutalás vagy utánvét.
Az áru szállítása futár által történik a Vevő által megadott címre. A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal. Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege 1.490- Ft.
A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. Termékcsere esetén a szállítási költséget a vevő fizeti, melynek összege szintén 1.490- Ft.
A „megrendelem” gomb megnyomásával a Vevő ajánlatot tesz, melyre a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk. A Vevő a rendelésről először egy automata visszajelzést kap, ami annak tényét rögzíti, hogy a Vevő megrendelése a webáruházon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül a Vevő ajánlatának elfogadásának. Amennyiben a Vevő azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés a Vevő adatait tévesen tartalmazza, úgy a Vevő köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – a Szolgáltatóval e-mail útján haladéktalanul közölni. Amennyiben a Vevő a megrendeléstől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel a Szolgáltatóval a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe, vagy a Vevő téves e-mail címet adott meg. A Szolgáltató legkésőbb a Vevő ajánlatának elküldését követő munkanap során egy második e-mail útján visszaigazolja a Vevő ajánlatát. A szerződés a Vevő által tett ajánlatnak a Szolgáltató által történő elfogadásával jön létre (második visszaigazolás).

A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a rendelés végösszegét, termékmegnevezést és darabszámot, valamint a Vevő adatait. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól. A vásárlás nincs regisztrációhoz kötve. A szerződés nyelve magyar. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

A claudiodessidebrecen.hu oldalon az árak forintban értendők, az áfát tartalmazzák.

A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók által megrendelt termékeket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsa. A csomagot 2-3 munkanapon belül szállítjuk futár által debreceni üzletünkből. Ha a megrendeléssel egyidejűleg üzletünkben megvásárlásra kerül a megrendelt termék, vagy már nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató erről haladéktalanul tájékoztatást küld, mert ebben az esetben nem tudjuk teljesíteni a szállítást.